Teljeskörű szolgáltatások

Álmodozástól a birtokba vételig: minden lépésben számíthatsz ránk!

Az egész ország területén dolgozunk. Az elképzeléseid szerinti, személyre szabott miniház-tervezést, a minőségi alapanyagok beszerzését és teljes kivitelezést is elvégezzük a berendezéssel, gépesítéssel együtt. Emellett, a területrendezést és a legyártott ház helyszínre szállítását szintén vállaljuk, illetve, szükség esetén a hatósági eljárások, engedélyeztetések során is segítünk.

 
 

Az otthon itt kezdődik..

Rugalmasság, kommunikáció, átláthatóság minden Dotra ház építésekor

Nagyon fontosnak tartjuk a flexibilitást, hogy maximálisan meg tudjunk felelni az ügyféligényeknek. Egy otthont, hiába mini ház, hosszú évekre tervez az ember, így nélkülözhetetlen, hogy minden az elképzeléseknek megfelelően legyen a helyén benne. Folyamatos kapcsolattartás, egyeztetés jellemzi a tevékenységünket, folyamataink lekövethetőek, a megadott ütemterveket pedig betartjuk.

Minden lépés az

Ajánlatkéréstől a birtokba vételig

  • Miután kitöltötted az ajánlatkérő űrlapot, igyekszünk mihamarabb felvenni veled a kapcsolatot és pontosítani az információkat.
  • Az ezt követően általunk kiküldött ajánlat teljesen ingyenes és minden részletre kiterjedő, de még nem végleges.
  • A részleteket átbeszéljük, majd szükség esetén az ajánlat is módosításra kerül.
  • Az elfogadott ajánlat alapján elkészítjük az 50%-os előlegről szóló díjbekérőt és a Megrendelő dokumentum is aláírásra kerül.
  • Az előleg beérkezését követően összeállítjuk a mobilház terveit, illetve a kivitelezési ütemtervet. A munka folyamatát és kiterjedését meghatározzuk, illetve beszerezzük a gyártáshoz és kivitelezéshez szükséges alapanyagokat.
  • Az előzőleg egyeztetett időpontban megkezdjük a gyártást, és mind a gyártással, mind a szükséges helyszíni munkálatokkal a szerződött ütemezés szerint haladunk tovább.
  • A ház elkészülését követően üzemünkben meg tudod tekinteni, majd a készre jelentéskor kiállítjuk a végszámlát az árából fennmaradó 50%-ról.
  • Amikor végeztünk a helyszíni kivitelezéssel is, átadjuk Neked a megálmodott házadat. A szállítás, illetve a berendezések helyszíni telepítése egy napon történik, a szállítás díjáról az árajánlatban előre informálunk.
  • A mobilház átadásának időpontjában biztosítjuk számodra az alapanyagok műbizonylatát, garancialeveleit, a műszaki átadás-átvételi dokumentumot, illetve a fennmaradó díjak számláját, amelyek a szállítás költségei. Ezen a napon már birtokba is veheted a házadat, sőt, éjjel már itt hajthatod álomra a fejed!

Érdekel?

Hívj vagy kérj ajánlatot.

Lépj Kapcsolatba velünk

Kérd ingyenes ajánlatunkat!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.