Ugyanaz motivált minket, amit valószínűleg Te is érzel

Tippelhetünk?

Mindegy, hogy munkáról vagy pihenésről van szó, nem éred be az átlagossal. Dolgozol, hajtasz, embereket vezetsz, a maximumra törekszel. A családért, a biztos egzisztenciáért, az anyagi függetlenségért. 


A tartós csúcsteljesítményhez viszont pihenésre, feltöltődésre is szükség van. Ki kell lépni a mókuskerékből, hogy elkerüld a kiégést. A tested, az elméd, a környezeted egyaránt igényli a magasszintű kikapcsolódást. Jól sejtjük?


Hasonlót tapasztaltunk mi is. Amint akadt egy kis szabadidőnk, igyekeztünk a természethez közel kerülni. Hétvégi ház, nyaraló… minél messzebb a nyüzsgéstől. Nyugalomra, csendes baráti beszélgetésekre, borozgatásokra vágytunk.


Azt akartuk, hogy életmódunk legyen a “minőségi pihenés”. Nemcsak egy-egy rövidke nyaralás erejéig, hanem minden egyes nap. Az építőiparban, faiparban szerzett tapasztalatunkat latba vetve keresni-kutatni kezdtünk:


  • relatíve kisebb méretekkel bíró;
  • stílusban és designban viszont jövőbe mutató;
  • természetes hatású, környezetbarát;
  • esztétikus épületek iránt;
  • amelyek első látásra szerelembe ejtenek minket.


Ötletekből, új nézőpontokból, innovációból és kapcsolatokból szerencsére bőven akadt muníciónk. Így belevágtunk.


Ami olyannyira jól sikerült, hogy egyre többen kértek tőlünk hasonló luxus miniházakat. Így született a Dotra Houses koncepció.

 
 

MIKÖZBEN ÁLMAID FELSŐKATEGÓRIÁS HÁZÁT ÉPÍTJÜK…

Szívünket-lelkünket beletesszük a munkába

Olyan házakat építünk, amelyekben mi is szívesen élnénk. Nekünk ez több, mint munka. Szeretjük, amit csinálunk és még jobban szeretjük látni ügyfeleink arcán az ámulatot, a lelkesedést, az örömöt!


Hiszünk abban, hogy képtelenség eredményesen tervezni és kivitelezni anélkül, hogy ne lennénk érzelmileg elkötelezettek a miniházak felé! Ez az életstílus az, amiért szenvedélyesen rajongunk.


Nálunk nincs áthidalhatatlan probléma vagy elérhetetlen kívánság. Megoldandó feladatok vannak.


Mindig megtaláljuk a lehetőségét, hogy teljesítsük az igényeid. Hiszen házat nem egy évre épít az ember, gyakran az egész életét végig kíséri. Épp ezért, minden házunk gyártásakor kifejezetten ügyelünk a részletekre, hisz minimum 50-60 éves időtartamra készülnek.

MINŐSÉGI ANYAGOK, AMELYEK TAPINTÁSÁT NEHÉZ ÁTADNI ONLINE

Ezért is szeretnénk, hogy személyesen tekintsd meg mintaházainkat

Szerintünk a praktikumon túl a kifogástalan design is esszenciális összetevője egy korszerű épületnek. Beleértve a kellemes tapintású anyagokat, a hibátlan illesztéseket, az új házak varázslatos illatát.


Stílusos, modern, mégis természetbe illeszkedő házakat építünk. Időtálló kivitelben, mégis helytakarékosan. Igény szerint prémium bútorzattal, gépesítéssel, a maximális komfort élményének megteremtését célozva.


Ehhez tervező irodák és design-stúdiók együttműködését is kértük, hogy az eredmény egyszerre legyen szemet gyönyörködtető és magasszintű kényelmet biztosító.

Készen állsz a kezdésre?

Hívj vagy kérj ajánlatot.

Lépj Kapcsolatba velünk

Kérd ingyenes ajánlatunkat!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.